Bemanning

Loki (kruising Engelse Springer/Kooiker) is scheepshond in opleiding. Geboren op 23 november 2023 is hij nu vooral een heerlijk vrolijke en avontuurlijke pup die de komende maanden met van alles en nog wat gaat kennismaken. Natuurlijk ook met de Medusa F.

Ron Mulder is de schipper. Hij heeft ruim 40 jaar maritieme ervaring, onder meer als oprichter van zijn jachtwerf Mulder Yachtservice in Zierikzee. Gezegend met gezond verstand en een gezonde dosis Hollandse nuchterheid houdt hij het roer en koerst hij op het behalen van concrete resultaten.

Joke Fröberg zwaait de scepter in de kombuis en als trainer/procesbegeleider zorgt ze ook voor voedsel voor de geest van de opvarenden. Ze heeft ruim 30 jaar HR-ervaring als manager, adviseur en trainer. Ze is schrijfster van ‘De Viking Verslagen’ (2018) en ‘Gesmolten Vleugels’ (2021). Zij vaart op haar verbeeldingskracht en volle kracht vooruit.

Met hun zin voor avontuur staat een verblijf aan boord van de Medusa F garant voor een unieke belevenis die je ook echt iets oplevert.