Eten, drinken, overnachten

Aan boord zorgt de scheepskok er persoonlijk voor dat het je aan niets ontbreekt. Eet je liever aan de vaste wal, dan biedt het historische havenstadje Tholen, de thuishaven van de Medusa F, een ruime keuze aan leuke restaurantjes. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om te overnachten. Bed & Brood is een hele leuke. Of je boekt een mini-cruise. Zo kun je meerdere dagen genieten van een verblijf aan boord.

Van varen krijg je trek

In de kombuis bereidt de scheepskok met lokale Zeeuwse producten smakelijke simpele gerechten zoals bijvoorbeeld Sleepbrood: een tosti boerenkaas met een flinke klodder zeekraalketchup en Waterzooi: gevulde groentensoep met vlees & vis of vlees noch vis (vegetarisch) en kruiden uit de eigen kruidentuin. Koffie/thee altijd vers gezet en sap gekoeld.

Genieten kent geen regels

En komt de scheepskok tijdens het passagieren aan de wal toevallig langs een bekend Nederlandse warenhuis, dan neemt zij voor de schipper steevast de rookworst mee. Want genieten aan boord kent geen regels

Proeverij

Tijdens een maritieme proeverij serveert de scheepskok een keur aan kleine maritieme hapjes. Afhankelijk van het seizoen bijvoorbeeld: Gerookte paling-Zalm-Gewokte grote garnalen-Gekookte mosselen-Haring met uitjes vergezeld van boerenbrood en zeekraalsalade.

Zelf koken

Bij groepsboekingen kun je er ook voor kiezen om in de kombuis zelf een hapje te bereiden. Bij meevaren is het eten wat de pot schaft, maar uiteraard houden we graag rekening met eventuele dieetwensen (wel even van tevoren doorgeven).