Medusa F & het Keltisch jaarwiel

Van kinds af aan is de scheepskok gefascineerd door de kracht en de magie van de natuur.

Eenmaal volwassen volgde zij met een groepje gelijkgestemde natuurvrouwen ergens in een tipi in Belgiƫ met veel plezier een cursus natuurmagie. Vanuit die inspiratie ontstond het idee om op 21 december 2022 aan boord met elkaar Yule te vieren. En dat was zo mooi en bijzonder. Daar gaan we in dit nieuwe jaar een vervolg aan geven.

Gezellig, ontspannen met een vleugje magie!

Wil je je (opnieuw) verbinden met de natuur, met jezelf en met de ander, dan ben je van harte welkom om een of meerdere van de 8 jaarfeesten van het Keltisch jaarwiel met ons te vieren.

Op het overdekte en verwarmde achterdek of in het knusse vooronder beleven we met elkaar een mooi en passend ritueel. Wil je een bijdrage leveren aan de viering? Leuk, fijn. Neem tegen die tijd even contact op om af te stemmen.

Data

Zie vaarkalender.

Kosten

Aan de vieringen zijn geen kosten verbonden. Een vrijwillige donatie voor de kosten van verblijf en verteer is uiteraard meer dan welkom. Of leuker nog, neem een zelf gemaakt hapje of drankje mee (tips vind je telkens bij de info over de de verschillende vieringen).

Inclusief

Seizoenshapje en -sapje.

Reserveren

Wil je meer informatie of meteen een plekje reserveren? Neem dan even contact op. Je reservering is definitief na bevestiging.

Word Medusa Maatje

Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van de Medusa F en leuke aanbiedingen ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.