Live op het achterdek

Nog meer muziek op de Medusa

Blues-aan-boord met de vaste Medusa muzikant Jacques Mees is al jaren een groot succes. Voortbordurend op dit succes breiden we de ‘concertagenda’ in 2024 uit. In het voorjaar van 2024 schepen de mannen van The Many Moons in aan boord van de Medusa. En daar kijken we zeer naar uit.

The Many Moons

‘Life begins at 50’ klinkt het wel eens, vooral uit de mond van wie die bewuste kaap gepasseerd is én zich vol goede moed voorneemt die vermaledijde midlifecrisis onder de duim te houden. The Many Moons doen er op hun eigen manier voordeel mee. Uit zijn door Het Leven gelooide ziel rukt Jan Goossens – meer dan een kwart eeuw na The Candy Men – een breed palet covers die hem én gitarist Guy Augustyns (Country Feedback Club) vergezellen op hun pad.

Bezieling

Een en al bezieling klinkt door in de eigenzinnige vertolkingen van songs die ons iets meer vertellen dan de gemiddelde ‘Pink’s’ of ‘I’m From Barcelona’s’ van vandaag. Goossens, een volbloed singer songwriter, bleef ook na het behalen van de Rock Rally finale in 1990 gepassioneerd werken aan eigen nummers. Samen met muzikanten als Serge Feys (TC Matic, Arno…) en Luc Van de Poel (The Kids) bracht hij met The Candy Men 4 CD’s uit. Later bracht hij met The Many Moons 3 CD’s uit en sinds 2019 staat hij terug op het podium voor een reeks ‘huiskamerconcerten’.

Het eerste concept ‘More songs about wind en love’ was reeds te horen op diverse Vlaamse podia. Sinds 2023 werden eigen nummers toegevoegd aan het repertoire en krijgt het ‘kind’ een nieuwe naam: ‘Back to the Drawing Board‘. Meer informatie bekijken en alvast eens luisteren kun je hier.

True music

Vaar met ons mee en geniet van de zon, de wind, het water… en de true music van The Many Moons

Details

 • Datum: zaterdag 11 mei 2024
 • Inschepen: vanaf 14.30 u.
  • De Medusa ligt afgemeerd aan de kade van de Oude Handelshaven in Tholen tegenover het kantoor van de havenmeester
 • Afvaart: 15.00 u.
 • Rond 18.00 u terug in de haven.
 • Afvaart en tijden onder voorbehoud van weer en getij.
 • Max 12 passagiers.

Kosten

€ 37,50 p.p, incl. BTW

Inclusief
 • Meevaren met de Medusa F 
 • Miniconcert van The Many Moons
 • Koffie/thee/water vrij, wijn/bier eerste rondje van de Medusa, verder à € 1,50 per consumptie

Reserveren

Wil je meer informatie of meteen een plekje reserveren? Neem dan even contact op. Je reservering is definitief na bevestiging per mail en ontvangst van je betaling.

Word Medusa Maatje

Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van de Medusa F en leuke aanbiedingen ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.