Live op het achterdek

Nog meer muziek op de Medusa

Blues-aan-boord met de vaste Medusa muzikant Jacques Mees is al jaren een groot succes. Voortbordurend op dit succes breiden we de ‘concertagenda’ in 2024 uit. In het voorjaar van 2024 schepen de mannen van The Many Moons in aan boord van de Medusa. En daar kijken we zeer naar uit.

The Many Moons

Jan Goossens was in een vorig leven frontman van The Candy Men. Met die band haalde hij 1990 de finale van Humo’s Rock Rally (samen met onder andere Noordkaap en Gorki) en bracht hij vier albums uit. Na de split bleef Goossens nieuwe nummers maken die hij sinds 2010 brengt met The Many Moons. Sinds 2019 werd de band uitgedund tot een duo (met gitarist Guy Augustyns) en waren ze te zien op diverse podia met het concept More Song About Wind & Love waarmee ze covers brachten.

Jan en Guy hebben een meer ingetogen versie gemaakt van Rhythm, dat oorspronkelijk op het album Brotherhood uit 2018 staat. De nieuwe versie klinkt eigenlijk veel knapper en intenser dan het origineel. Het gitaarwerk is uitmuntend en de samenzang tussen de twee muzikanten is subliem.

The Many Moons bewijzen met z’n tweeën dat je niet met velen moet zijn om indruk te maken (bron).

Bezieling

Een en al bezieling klinkt door in de eigenzinnige vertolkingen. Het eerste concept ‘More songs about wind en love’ was reeds te horen op diverse Vlaamse podia. Sinds 2023 werden eigen nummers toegevoegd aan het repertoire en krijgt het ‘kind’ een nieuwe naam: ‘Back to the Drawing Board‘. Meer informatie bekijken en alvast eens luisteren kun je hier.

Details

  • Datum: zaterdag 11 mei 2024
  • Inschepen: vanaf 14.30 u.
    • De Medusa ligt afgemeerd aan de kade van de Oude Handelshaven in Tholen tegenover het kantoor van de havenmeester
  • Afvaart: 15.00 u.
  • Rond 18.00 u terug in de haven.
  • Afvaart en tijden onder voorbehoud van weer en getij.

Word Medusa Maatje

Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van de Medusa F en leuke aanbiedingen ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.