Mosselvaart 5 september 2020

Ruim 5 uur varen over de Oosterschelde, genieten van de wind in je haren en de zon op je gezicht. En krijg je dan trek, dan serveert de scheepskok een pan heerlijke verse Zeeuwse mosselen op het achterdek, want daar smaken ze het lekkerst.

Neem je zwemkleding en een handdoek mee,  dan kun je na de mosselmaaltijd  een verfrissende duik in het zilte nat nemen. Heb je meteen je handen gewassen.

Details vaartocht
  • Datum 5 september as.
  • Inschepen  v.a. 09.30 u. Je vindt Medusa F aan de kade van de Oude Handelshaven in Tholen  (tegenover het kantoor van de havenmeester).
  • Afvaart 10.00 u.
  • Terug in de haven omstreeks 15.00
  • Tijden onder voorbehoud van weer en getij.
  • Prijs: We hanteren voor dit arrangement het standaard alles-inclusief tarief van € 33,- p.p. (voor kinderen t/m 11 jaar en 70+ geldt een korting van -30%).
Spelregels Corona

Verder gelden ook aan boord van de Medusa wat speciale spelregels i.v.m. Corona. We hanteren een maximum aantal passagiers afhankelijk van de samenselling van het gezelschap (afzonderlijke passagiers en/of huisgenoten). Zitplaatsen zijn gemarkeerd om de onderlinge afstand van 1,5 m te kunnen waarborgen. Hapjes/drankjes worden op het achterdek geserveerd en kunnen bij toerbeurt worden afgehaald. Natuurlijk kun je gebruik maken van het toilet, maar even in overleg, zodat we elkaar niet voor de voeten lopen en de bemanning gelegenheid heeft de sanitaire voorzieningen tussentijds te reinigen. Wij denken hiermee voldoende voorzieningen voor de veiligheid te hebben aangebracht. Verder hopen en vertrouwen we op het gezonde verstand van de passagiers.

Reserveren

Wil je meer informatie of meteen een plekje reserveren? Neem dan even contact op.