Welkom aan boord

Iets te overleggen, te leren of te ontwikkelen, te vieren of te gedenken? Of even helemaal niks… gewoon heerlijk ontspannen?

Vaar mee en vind nieuwe inspiratie

Om wat voor reden je ook inscheept, alles is zoveel leuker en makkelijker aan boord. Aan dek vind je altijd wel een plekje in of uit de zon om met de wind in de haren en de blik op de horizon zalig weg te dromen. Bij minder weer schuilen we benedendeks in de comfortabele lounge in het vooronder. De schipper en de scheepskok genieten zelf met volle teugen en laten anderen graag meegenieten van hun stoere sleepboot.

Aan boord staat de veiligheid van passagiers en bemanning voorop en gaan we uit van respect voor de natuur.

De Medusa F is een authentieke geklonken sleepboot uit 1930, oorspronkelijk gebouwd voor Zeeland. In de loop der jaren is ze van alle gemakken voorzien en inmiddels ook van (eigen) goed werkende wifi.

De schipper kent de Medusa F op zijn duimpje. Hij doet niets liever dan uitvaren. Bijvoorbeeld langs de prachtige oevers van de voormalige Eendracht (het huidige Schelde-Rijnkanaal). Of we kiezen het ruime sop van de Oosterschelde? Afhankelijk van weer en getij is er heel veel mogelijk. We varen door een uniek landschap. En als gastheer van het landschap Waterpoort vertellen we je graag over de bijzondere ontstaansgeschiedenis. Neem onder het varen vooral ook een kijkje in de stuurhut; misschien vertelt de schipper je wel een van zijn sterke verhalen.

Word Medusa Maatje

Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van de Medusa F en leuke aanbiedingen ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.