vaar met ons mee… als het weer kan en mag

De wind in de haren. De zon op het gezicht en het zout op de lippen. Heerlijk. We kunnen haast niet wachten. Maar dat moeten we wél!

We moeten nog even geduld hebben

Omwille van jouw en onze veiligheid gelden ook voor Medusa Maritiem de  Corona-maatregelen. Daarom moeten we de geplande vaart van 10 april as. tot nader order uitstellen. Via de website en de facebook-pagina houden we je op de hoogte van geplande vaarten. Had je al een plaatsje gereserveerd, dan word je persoonlijk geïnformeerd.


Vreemde tijden

Het zijn vreemde tijden. Tijden van onrust, zorgen en onzekerheid. Maar ook tijden van bezinning. Over grote thema’s als onze planeet, het klimaat en misschien nog wel grotere thema’s als liefde en solidariteit.

Bezinning en ontspanning

Aan boord van de Medusa F  vind je de ruimte om  te reflecteren op deze thema’s. Je vindt er ook de ruimte om te ontspannen. We nodigen iedereen, maar met nadruk ook medewerkers in de zorg van harte uit een stukje met ons mee te varen.

Details vaartocht

Je vindt de Medusa F hier. We varen op een nog nader te bepalen datum rond 10.00 uur uit en zetten koers naar Natuurpark Oosterschelde. Aan boord verzorgt de scheepskok de catering. Rond 13.00 zijn we weer terug in de haven. Tijden onder voorbehoud van weer en getij. We bieden deze vaartocht kostenneutraal aan voor € 13,- p.p. Wil je meer informatie of meteen een plekje reserveren? Neem dan even contact op.

Kom aan boord, vaar mee en vind rust en inspiratie.