varend de vrijheid vieren

We hebben met elkaar een stukje vrijheid herwonnen. En dat willen we vieren en beleven. Met de wind in de haren. De zon op het gezicht en het zout op de lippen. Heerlijk.

Bijzondere tijden

Het waren en zijn bijzondere tijden. Tijden van onrust, zorgen en onzekerheid. Maar ook tijden van bezinning. Over grote thema’s als onze planeet, het klimaat en misschien nog wel grotere thema’s als liefde en solidariteit.

Even beetje bijkomen

Aan boord van de Medusa F  vind je de ruimte om  te reflecteren op deze thema’s. Je vindt er ook de ruimte om te ontspannen. We nodigen iedereen, maar met nadruk ook medewerkers in de zorg van harte uit een stukje met ons mee te varen.

Details vaartocht

We varen uit op Hemelvaartsdag 21 mei as. om 10.00 u en 14.00 u vanuit Tholen en zetten koers naar Natuurpark Oosterschelde. Aan boord verzorgt de scheepskok de catering. Rond 13.00 u resp. 17.00 u zijn we weer terug in de haven. Tijden onder voorbehoud van weer en getij. We bieden deze vaartocht kostenneutraal aan voor € 13,- p.p. Bij wijze van ons dankjewel is de vaartocht gratis voor zorgmedewerkers!

Veiligheidsregels Corona

We ontvangen maximaal 8 passagiers aan boord. Zitplaatsen aan dek zijn gemarkeerd om 1,5 m afstand te kunnen bewaren en we hanteren een looproute in één richting.

Kom aan boord, vaar mee en vier de vrijheid

Wil je meer informatie of meteen een plekje reserveren? Neem dan even contact op.