Vieringen Keltisch jaarwiel

Sinds 2023 vieren we aan boord de acht jaarfeesten van het Keltisch jaarwiel.

De vieringen worden begeleid door de scheepskok (heks van huis uit) en van kinds af aan gefascineerd door de kracht en de magie van de natuur. Eenmaal volwassen volgde zij met een groepje gelijkgestemde natuurvrouwen ergens in een tipi in Belgiƫ met veel plezier een cursus natuurmagie. En intussen verdiept ze zich in kruidengeneeskunde en aromatherapie.

Wil je je (opnieuw) verbinden met de natuur, met jezelf en met de ander, dan ben je van harte welkom om een of meerdere van de 8 jaarfeesten van het Keltisch jaarwiel met ons te vieren.

Meer informatie over de afzonderlijke vieringen wordt telkens op de website gepubliceerd en gedeeld via social media en onze nieuwsbrief.

Details

  • Data: zie vaarkalender,
  • Inschepen: vanaf 18.30 u. Viering begint rond 19.00 u.
  • De Medusa ligt afgemeerd aan de kade van de Oude Handelshaven (Contre Escarpe 6) in Tholen of aan de steiger ter hoogte van Enjoy Yachtservice (Deltastraat 17) in Zierikzee.
  • Einde viering: ca. 21.00 u
  • Max. 8 deelnemers

Geen kosten

Aan de viering zijn geen kosten verbonden. Een vrijwillige donatie voor de kosten van verblijf en verteer is uiteraard meer dan welkom. Of leuker nog, neem een zelfgemaakt hapje of drankje mee in de sfeer van het jaarfeest.

Reserveren

Wil je meer informatie, een bijdrage leveren aan de viering of meteen een plekje reserveren? Neem dan even contact op. Je reservering is definitief na bevestiging.

Word Medusa Maatje

Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van de Medusa F en leuke aanbiedingen ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.