Meevaren

Scheep in aan boord van de Medusa F en ga samen met de bemanning op avontuur. De Medusa F vertrekt meestal vanuit de haven van Tholen, maar bij groepsboekingen eventueel ook vanuit andere havens. Soms vaart de schipper langs de prachtige oevers van de voormalige Eendracht (het huidige Schelde-Rijnkanaal). Een andere keer zet hij koers naar Nationaal Park Oosterschelde waar je het zout op je lippen proeft en misschien  wel een bruinvis of zeehond spot? Voor duikers gaat de Medusa F voor anker op een mooie duiklocatie.

Regelmatig bieden we bijzondere vaarten aan, zoals

Bekijk onze vaarkalender.  De vaarten worden ook telkens vooraf aangekondigd via onze facebookpagina en de nieuwsberichten op deze website.

Aan dek geniet je van de wind in je haren en de zon op je gezicht. En bij minder weer kun je schuilen en weer warm worden in de comfortabele lounge in het vooronder. Aan boord zorgt de scheepskok ervoor dat het  de schipper en de passagiers aan niets ontbreekt. Het is eten wat de pot schaft, maar altijd met liefde en lokale Zeeuwse producten bereid. Er zijn legio mogelijkheden voor eten drinken en overnachten.

Ook op meevaren zijn de algemene voorwaarden van Medusa Maritiem van toepassing. Voor het gemak hieronder de voornaamste punten.

Inschepen aan boord

De Medusa F ligt afgemeerd aan de kade van de Oude Handelshaven in Tholen tegenover het kantoor van Havenmeester. Passagiers dienen 30 minuten voor de geplande afvaart in te schepen.

Tijden en vaarten

Onder voorbehoud van weer en getij. De schipper beslist over de afvaart. 

Veiligheid

Kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom aan boord. Wat is er leuker dan varen? Tot en met 11 jaar moeten ze wel  worden vergezeld van een volwassene. 

Boeken

Wil je de boot voor je alleen? Neem dan even contact op voor beschikbare data en tijden. Wil je individueel meevaren? Bekijk onze vaarkalender of neem gewoon even contact op. Een boeking is definitief na bevestiging en ontvangst van de betaling. Bekijk hier onze tarieven. 

Word Medusa Maatje

Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van de Medusa F en leuke aanbiedingen ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.