Varend je verjaardag vieren

Wil je veilig in de haven blijven? Geen probleem. Als je over de reling stapt, stap je so wie so in een andere wereld.  Maar natuurlijk kun je je verblijf aan boord ook combineren met een rondvaart. Bijvoorbeeld langs de prachtige oevers van het Schelde-Rijnkanaal of we zoeken zout water op en kiezen het ruime sop van de Oosterschelde.

Laat je verjaardagsvisite inschepen. Met het matrozen programma voor de kinderen, een maritieme proeverij voor de volwassenen en als het meezit een zonnetje voor iedereen is het genieten aan boord van de Medusa F. Of je combineert je vaartocht met creatieve workshops beeldende kunst en poĆ«zie aan boord. Zo leuk! Neem een kijkje achter de link De Kunst van het Varen; Dichter op het Water.   

Is uw gezelschap sportiever georiƫnteerd, dan is een combinatie van fietsen en varen over en rond het prachtige eiland Tholen beslist een aanrader. Meer info achter de link Hoog water & Laag land.

Of wat te denken, voor de fijnproevers en/of francofielen, van Bistro aan boord?

Eenmaal veilig terug in de haven, proosten we graag op een behouden vaart en op jouw voorspoed en gezondheid.

In alle gevallen maken we er in overleg met jou iets feestelijks van. Neem contact op en bespreek je wensen met de scheepskok.