Aan boord vergaderen

De Medusa F is  de ideale plek voor elke vorm van palaver (= overleg of bijeenkomst)  Laat je verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van vergaderen, teamuitje of workshops. Met de wind in je haren en de zon op je gezicht krijg je vanzelf ruimte in je hoofd. Ruimte voor constructief overleg en nieuwe ideeen.

Aan boord vergaderen is ook gewoon genieten. Aan dek of bij minder weer in de gezellige lounge in het vooronder. Met catering door de scheepskok en goed werkende wifi zijn alle voorwaarden voor effectief overleggen aanwezig.

Voor groepen tot 10 personen zijn er vergaderarrangementen voor een dagdeel van 4 uur of een gehele dag aan boord van de Medusa F. Veilig afgemeerd aan de kade van de haven van Tholen  en voor de ultieme maritieme ervaring inclusief een rondvaart over het Schelde-Rijnkanaal of de Oosterschelde.

Een vergaderarrangement aan boord is altijd inclusief telefonische intake en catering (koffie/thee/water/sap en maritieme versnaperingen). 

Iets extra’s nodig?

De scheepskok bereidt in de kombuis met lokale Zeeuwse producten iets smakelijks voor je. Bovendien heeft zij ruime ervaring als facilitator en procesbegeleider en zet ze haar talenten graag in om van jouw bijeenkomst een succes te maken.

Neem contact op voor de mogelijkheden. Bekijk hier onze tarieven.