Workshops

Wil je kennismaken met nieuwe inzichten of experimenteren met een nieuwe vaardigheid, volg dan een van onze inspiratieworkshops. Misschien heb je maar een vonkje nodig om op gang te komen.

Maak schoon schip – “Lukt me toch niet. Ben ik niet zo goed in. Vast niks voor mij. Laat mij maar gewoon…” Neem je belemmerende gedachten en overtuigingen onder de loep. Na afloop weet je hoe je je voordeel kunt doen met ontvangen feedback en heb je kennis gemaakt met reflecteren op je gedrag, zodat je eindelijk kunt beginnen om te worden wie je wil zijn.


Palaver – Communicatie: een zender, een boodschap, een ontvanger. Het lijkt simpel, maar blijft een bron van misverstanden en onbegrip. Herkenbaar? Maak kennis met verbindend communiceren. Uiten en luisteren via je hoofd, vanuit je hart. Maakt het leven zoveel makkelijker.


Neem het roer en bepaal je koers – Persoonlijk leiderschap voor iedereen. Stoppen of doorgaan? Doen of laten? Wel of geen andere baan? Wat vind ik eigenlijk leuk? Waar ben ik eigenlijk goed in? Na afloop van deze workshop heb je – met de blik op oneindig – je eigen stip op de horizon leren herkennen en kun je beginnen met het realiseren van je ambities.


Duur en Data

De workshops vinden plaats op donderdagen van 12.30 – 16.30. De datum wordt in overleg afgestemd. Jouw workshop vindt in ieder geval uiterlijk binnen één maand na aanmelding plaats.

Kleine groep

Min. 4, Max. 8 deelnemers, zodat voldoende interactie én individuele aandacht gewaarborgd is.

Begeleiding

Joke is samen met Ron de eigenaar van de Medusa F. Ze zwaait ook de scepter in de kombuis. Ze heeft ruim 30 jaar HR-ervaring en is schrijfster van ‘De Viking Verslagen’ (2018) en ‘Gesmolten Vleugels’ (2021). In het verleden heeft ze met veel plezier de cursus Natuurmagie gevolgd. Ze vaart min of meer op haar verbeeldingskracht en volle kracht vooruit.

Locatie

De workshop wordt gegeven op een bijzondere en inspirerende locatie, namelijk aan boord van de Medusa F.  (een prachtige oude sleepboot). De Medusa F ligt afgemeerd aan de kade van de Oude Handelshaven in Tholen tegenover het kantoor van de havenmeester. Op de kade is gratis parkeergelegenheid. Tholen is ook prima bereikbaar met het OV.

Deelnameprijs

€ 85,- incl. BTW

Inclusief 
  • Workshopmateriaal. 
  • Koffie/thee, drankjes en versnaperingen.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie, neem dan even contact op. Natuurlijk mag je je ook meteen aanmelden via het inschrijformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een datum af te spreken.